Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Skala och hacka löken. Fräs den tillsammans med färs i olja. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soja, kryddor, pressad vitlök och vatten och koka ihop i 10 minuter
Lite variation till fredagstacos. Gjorde en ostsås till som inte alls blev bra. Receptet var med i senaste Mersmak, så ni som har tänkt göra det, kan nu låta bli
Igår åt vi tacorullarna med pasta eller ris och tidigare har jag ätit det med ugnsrostad potatis. Stek tacorullarna och gör såsen, förvara var för sig eller tillsammans och värm sedan på när det är dags att äta
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Här kommer förra fredagens kvällsmat. En variant på tacos. -) Serveras med en sallad och kall sås. Smaken på färsen nedan är bara ett förslag, jag brukar variera smaken på fyllningen från gång till gång
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Idag har hela familjen varit hemma för vi har känt oss hängiga, en del mer än andra. Med tanke på blåsten och snön där ute kändes det rätt bra att ligga och sova nästan hela dan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.