Hitta på och så. Denna gång blev det morotskaka och hujedamej vad gott det blev. Den var inte torr som den originella morotskakan, utan mer kladdig, och det är precis så jag vill ha det
Kanelbullen tål att varieras, exprimenteras och fantiseras med. Vad sägs om apelsinmarmelad, rabarber och rårörsocker, bullar fyllda med kladdkakesmet eller som i denna bakomgång, vanilj och blåbär
Så har ni redan en naturligt glutenfri surdeg i gång – mata den – och baka sedan de här frallorna. Och har du ingen surdegsgrund – sätt en så kan du sedan alltid baka gott vete- och glutenfritt bröd
Jag har inte provat att baka äggfri kladdkaka innan, men den blev supergod. Den började bra med sovmorgon och avslutades med en mysig middag med bästa moster
Mixa sedan silkestofun i en matberedare tills det blir alldeles slätt och krämigt. Och i mitt huvud gjorde jag den om och om och om igen – för i verkligheten kom jag inte till skott då någon här hemma vägrat sova i några veckor
aromatisk, mild men ändå smakrik och härliga smakkombinationer. Det tvättas länge, får gärna ligga i blöt över natten, och vid kokningen bottnar man gärna grytan med potatis som blir härligt knaprigt och gott lagom tills riset är färdigkokt
Två dagars konferens avklarad och fortfarande sockerfri. Det känns lite tomt att titta på ett fat fullt med muffins och inte bli sugen fast handen gärna vill ta
äggfritt. Då jag har två potatisbullsälskande ungar OCH dessutom är dom två våffelälskande ungar (plus en man som älskar potatis med än HåkanBråkan) så slår det här inte fel på något sätt här hemma - varken hos stora eller små
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.