Härliga primörer i form av vit och grön sparrisoch färskpotatis tillsammans med mjäll fjällröding och en lagom syrlig beurre blanc-sås, så gott som det bara kan bli
Toppa med de ugnsbakade grönsakerna och sist svampen. Jag hade gjort min research innan för att ta reda på det bästa sättet att få till en krämig polenta med mycket smak och utan klumpar
Jag föredrar faktiskt fisk som den är med olja, salt och peppar. Fisk är en stor favorit i middagsväg men det blir inte av att laga så ofta som jag önskar, det är trots allt inte varje dag man lyxar till det med färsk fisk
Den här gången blev det ravioli med grön sparrisochugnsbakade tomater. Jag skar grön sparris i bitar och kokade dessa i några dl vatten med lantbuljong och en klick smör
Fräs löken på medelhög värme i smöret tills glansig, tillsätt sparrisenoch fräs ca en minut till. Du kan självklart välja att servera soppan bara som den är också med lite gott bröd eller krutonger
Grillad sparrismed ruccola, parmesan och grillad citron. Någon större ära för salladsreceptet kan vi ej ta åt oss, bakom den står Tommy Myllymäki, dock har vi gjort en förändring och vi hoppas det är ok med dig Tommy
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.