Blanda ströbröd, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt svälla 10 minuter. Tillsätt blandfärs, ägg, salt, svartpeppar och kryddpeppar och arbeta ihop till en smidig smet
Här kommer dagens söndagsstek i form av Ekolamm med ugnsrostade grönsaker och en kräm på vårlök. Vi köpte för ett tag sedan ett helt lamm tillsammans med vänner
Svenska Hösttapas. Men åter till Svenska hösttapaskursen. Tanken bakom kursen var dels att lyfta fram några av höstens allra finaste svenska råvaror och dels att inspirera kursdeltagarna att kombinera ihop dem till en höstig meny av svenska smårätter
Blanda ströbröd, mjölk och kalvfond i en bunke. Låt svälla 10 minuter. Tillsätt blandfärs, ägg, salt, svartpeppar och kryddpeppar och arbeta ihop till en smidig smet
Det borde vara lag på att det skall finnas svenska söta jordgubbar året om. De jag fick tag på igår är något av det godaste jag ätit i jordgubbsväg rent smakmässigt
Under en mulen dag i förra veckan lagade jag svenska köttbullar i italiensk tomatsås. Den här helgen har vi inget inbokat, vilket är ganska ovanligt för att vara familjen Andersson/Kårdahl
Chaifrön, acaibär, baobabfrukten, gojibär, incabär etc är oerhört hett och inne just nu. Dessa är riktigt nyttiga och fullspäckade med hälsofrämjande egenskaper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.