God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Äppelpaj Proteinbars (no bake)4 bars. Ibland tryter motivationen även för mig. Igår kände jag mig riktigt seg i kroppen hela dagen, hade ont i huvudet och bara tanken på att träna kändes otroligt jobbig
Äppelpaj anses ju vara en ganska enkel efterätt som man bara slår ihop. Foto. Johannes Wätterbäck. Efter många års frosseri i äppelpajer så hittade vi äntligen ett grundrecept som vi modifierat och är 100% nöjda med
Ikväll blev det bland annat dessa små svenska tapas och de var så goda. Fredag, oh happy day. Förutom att jag är trött som få just nu så har dagen varit toppen
Fredag och nu är det dags för mig att ta helg. Har två små spända killar hemma som längtar ivrigt till morgondagen, då är det nämligen dags att springa lite
Det här är en variant på vår knäckiga äppelpaj på kanel och om kanelen är klassisk i äppelsmaksamanhang så är kardemumman mer mogen, kryddig och komplex i doft och smak
Mördegsbotten. Blanda alla ingredienser i en bunke och arbeta ihop till en jämn deg. Kavla ut degen till en cirka 3 mm tjock rundel och fodra en pajform med löstagbar kant, 22 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.