Nu försöker jag rensa, namnge, spara och ja, ni vet - det där evighetsjobbet med bilder. Det var fler än jag i jul- och nyårstid som smakade och kan intyga det
1 stor burk löksill (eller 5-minuterssill). Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda 2 msk kapris med hälften av gräddfilen och crème fraichen, dill och ansjovisfiléerna och mixa till en slät sås
1. Sätt på pastavatten och följ instruktionerna. 2. Hacka lök, vitlök, timjan och champinjoner. 3. Fräs löken i stekpannan innan du steker champinjonerna i samma panna
(Bild lånad från tidningen Hembakat). Fudge Brownies. 0kommentarer. Dessa gjorde jag häromdan. Jätte goda. Glömde dock flingsaltet som topping vilket nog hade gjort dem ännu smarrigare
Grädda i 20-25 minuter i 200 grader tills bröden fått fin färg. Korv med bröd. Fredag igen, tiden bara rusar fram och det känns som att det bara är måndagar och fredagar, eller som jag hörde någon säga att det är bara jul och midsommar nuförtiden
4-6 port. Stuvad vitkål & spenat 4-6 port. Stek sedan vitlkål och spenat i rikligt med smör i ca 7-9 min tills dem släppt den mesta vattnet och fått fin färg. /Jimps 4-6 port
Jag lade till linser i min stroganoff för att få upp proteininnehållet, ändrade lite i mängderna och serverade med matvete istället för ris, men i övrigt lånade jag receptet rakt av ifrån Linnéa
Krustader (även kallad tartelette) "Krustader är små skålformade, friterade bakverk av smör- el. "Info om och bild lånad från menyse > Om man inte vill grädda dem går det självklart lika bra att äta dem direkt när stuvningen har lagts i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.