Ingredienser Portioner. 4 1 lök 2 potatisar 250 g broccoli 12 dl grönsaksbuljong (vatten och grönsaksfond eller tärning) 2 dl matlagningsgrädde salt och peppar Till servering bröd kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär fisken i kuber och sjud i 7-10 minuter. Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥
Fräs löken i oljan, ej på för hög värme, 20-25 minuter. Gratinera i mitten av ugnen tills osten smällt, 1-3 minuter, passa noga, så att mackorna inte blir brända. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2 1 kg gul lök. 3-4 msk olivolja. 2 höns- eller grönsaksbuljongtärningar. 8-12 tunna skivor ost, till exempel gouda, gruyère eller herrgård
Fräs färsen smulig i en stor gryta med smör. Skala morötterna och palsternackan. Riv morötter, palsternacka, selleri, squash, vitkål, purjolök, rödlök och chili på grova skivan i matberedaren
Häll i den mixade soppan, de okokta rot-frukterna, crème fraiche och örter. Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 750 g blandade rotfrukter t ex potatis, rotselleri, morot, palsternacka 1 gul lök 8 dl vatten 2 tärningar hönsbuljong eller grönsaksbuljong 100 g rökt fläsk 2 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 dl färska örter t ex timjan, rosmarin, gräslök
4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
2 dl Arla Köket® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 700 g blomkål 7 dl vatten 1 tärning grönsaksbuljong 2 dl Arla Köket® vispgrädde 1 krm svartpeppar ev ½ tsk salt ½ dl hackad färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.