Ett av dem är en variant på Tore Wretmansklassiskagrönaärtsoppa som funkar utmärkt på sommaren. Härom dagen kunde de flestaavvåramedlemmarhämta ut den femte lådan i ordningen
EdgarAllan Poe. Funderade här om dagen (med anledningav nyligen utläst "spökroman" avSusan Hill) på genom tidernakändaförfattare som briljantsatt skräck i sinaläsare
Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles de gélatine (4 à 5 g) 250 g de lait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquide entière froide
Skölj eller torkaavsvampen. Timjan, crème fraiche och fransksenap är tre pålitligasmakkompisar, som håller även för en vardag i november när det känns som om världen blir alltkallare
Stek svampennågra minuter så att den får lite färg, salta och svartpeppra. Namnet kommer troligen från köttbitens form i klassikern med biff, att den får formen av en skosula när den steks
Putsasvampen och skär den i kvartar. Jag insåg i allafallatt det var otroligt länge sedanjagtillagade fläskkotletter överhuvudtaget (det mindes jag i allafall), så jag försökte uppfylla den hovsammaönskan
Lägg ner svampen i grytan och slå på grädde. Varjedag i sju veckor harjag gjort frukost till B&B-gäster, bakat, gjort mackor, sallader och lunch i kaféet och alltannat som hör verksamheten till
Så det är dagsattlaga det. Facebook. Till det helaharjag också tryffelmajonnäs. Musslor är gott, prisvärt, miljövänligt, rika på järn och kanvarieras på många sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.