Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt. Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple
Här är en rätt där den halländska grönkålen är som bäst, tycker jag. Och så här i mellandagarna är det helt perfekt med något som man vräka i sig mängder av utan att få det minsta dåligt samvete
Grönkålssallad. I söndags svängde Håkan sina lurviga ute i köket och gav sig på att testa ett nytt recept för revbenen som ska serverar till jul hemma hos svägerskan, bäst att vara på säkra sidan och testa i hemmaköket innan man bjuder på andra
Jag tänker även i år göra denna grönkålssallad som jag tycker passar perfekt till julbordet. Inlägget Grönkålssallad till julbordet dök först upp på Healthspiration
För tillfället är jag på landet. Närmare bestämt hos mina föräldrar i Skåne. Här har jag den lyxiga förmånen att plocka färska grönsaker från deras stora trädgård varje dag
1. Dra av de grova stammarna från grönkålen och riv den sedan i bitar. Skölj och lägg i en skål. 2. Pressa citronen och häll juicen på grönkålen, ringla över lite olivolja och nu kommer tricket – massera in vätskorna i kålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.