N. ä. r. j. a. g. b. k. e. f. t. d. c. p. s. å. l. i. A. L. T. I. D. o. m. u. ,. h. J. n. y. ö. x. 1. 8. 5. 0. v. (. ). ½. 2. –. G. V. 3. 7. °. C. S. H. 4. 6. K. M. U. P. -. d l. c m
Man kan säga att de är stora de formarna, så det blev 22 st megastorakanelbullar av en deg som vanligtvis blir 40 st av. Deg(50 gr jäst3 dl ljummet vatten1 msk kardemumma1,5 dl socker1 ägg150 gr smält smör10-11 dl vetemjöl specialJäs i 45 minuterTill kanelbullarna. Nu var ju formarna jättestora men tar man normalsize så blir det 40 st
Ikväll bakade jag frallor med manitoba cream-mjölet. Ni vet mjölet med extra jäskraft. Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor
Glutenfria kanelbullar som smakar precis som vanliga. Mina gäster kunde inte känna någon skillnad mot vanliga kanelbullar och det tar jag som ett gott betyg
I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Bland annat har jag bakat kanelbullar. En liten, liten tendens till att vara "gummiaktiga", om man vet om att de är bakade utan gluten, men smakar precis som vanliga kanelbullar
Kanelbullar hör ju sommaren till men det kanske inte lockar lika mycket att ställa sig inne i värmen och baka så här kommer ett himla smidigt tips på kanelbullar i långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.