Stekt strömming med jordärtskockspuré och krispiga rotfrukter
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Portioner: 4 Jordärtskockspuré 1 kg jordärtskockor färskpressad juice från 1/2 citron 5 dl mellanmjölk (1,5 %) 3 msk smör 1/2 tsk salt 1 krm peppar Krispiga rotfrukter 2 morötter 1/2 kålrot (1/2 kålrot motsvarar ca 300 g) färskpressad juice från 1/2 citron 2 msk finhackad dill 1 msk finriven pepparrot 2 msk olivolja 2 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar Strömming 16 strömmingsfiléer (16 filéer motsvarar ca 600 g) 1 1/2 dl gräddfil 3 msk grov skånsk senap 2 dl grovt rågmjöl smör till stekning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Gott :) Gjorde moset på eget vis...

Logga in eller Registrera för att kommentera.