Stekt makrill medstuvadspenat Du behöver. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Fräs spenaten i en kastrull med smör tills den är tinad. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt skalpotatis, ugnsbakade tomater och citronklyfta
4 900 g fast potatis Stuvadspenat 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse 400 g fryst bladspenat 1/2 tsk salt 2 krm peppar Kassler ca 500 g kassler 1 msk olja Till servering 1 gurka Lägg till i inköpslistan
Igår gjorde jag två saker som jag är stolt över - stekt makrill och stuvat - för första gången. Skala potatisarna och lägg dem i en stor kastrull med vatten som täcker
2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Koka ihop spenaten 4. 200g fryst spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.