Jag stektekotletteroch till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller i lite vatten i pannan som jag använde när jag stektekotletterna för att ta vara på stekskyn
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Skär snitt i fettkanten på kotletternaoch torka av dem med hushållspapper. Ansa och skär svampen i mindre bitar och fräs i en kastrull med matfett tills svampen får fin färg och matfettet är genomskinligt
Gnid in de långa kotletterna i rubb och låt det vila lite. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Rostadpotatis, tagliatelle eller ris - och rostat bröd att suga upp allt det goda med. Ochmed en supergod sky eller vad jag ska kalla det, med svamp och grönsaker så känns fyllningen med skinka, ost och basilika lite "nyare"
Servera köttet med bbq-kryddsmöret, rostadpotatisoch en fräsch grönsallad till. Blanda med resten av smöret samt chilipulver, rökt paprikapulver, worchestershire sauce, salt och peppar
Varva grönsaker med kyckling, lök (rostadochstekt) ochpotatis i djupa tallrikar. Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.