Med hjälp aven mandolin, vass kniv eller osthyvel – skär långa remsor avauberginen. Hacka upp svampen, lägg i en stekpanna med kokosolja i och ha på salt och peppar
Vispa ägg och socker o muskavado till lagom luftigt, inte helt alltså. Ta ut den kakan och låt toska glasyren stelna ca en minut sen ta meden kniv o dra sakte runt springformen så att kakan släpper
ex kikärtsmjöl, quinoamjöl, bovetemjöl. Jordgubb – och lingomsylt medentouchav svartpeppar. Koka ihop jordgubbar och lingon meden skvätt vatten i en kastrull på medelvärme värme tills det tjocknat
Riktigt god och uppfriskande, min favoritav de shakes jag brukar göra. mynta efter smak och tycke. Enligt blir detta recept för 4 port ca 175 kcal varav 18 g protein och 15 g kolhydrater. 1,5 banan. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt). 0,5 dl tranbärsjuice (utspädd). 0,75 dl proteinpulver. 1,5 banan. 2 dl mango och blåbär (jag köper fryst, lösvikt)
Sikta ner mjölblandningenoch blanda meden slickepott, rör slutligen ner chokladknapparna. Börja medlemoncurden så den får stå till sig, den går att göra flera dagar i förväg
Servera det transcherade ankbröstet ovanpå en bädd av haricotes vertes ochapelsinfilér. Är den som en del aven huvudrätt så brukar man säga att ett ankbröst räcker till två stora portioner
Sätt enstektermometermedspetsen mitt i köttet och ställ in köttet bredvid cocotterna i ugnen. Rör ut creme fraiche med grädde, fördela över potatisen i formarna och toppa med lite parmesan
Jag behövde inget extra salt, buljongen räckte fint, mensmaken är som baken, så smaka avmed salt. En rejäl skål med soppa gjorde verkligen gott, och mätta blev vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.