Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Ångade springrolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Utöver med två olika sorters kött, fylls våra springrolls med krispig strimlad kålrot och grönkål
Jag är dock så himla imponerad av min kropp, när jag blev förkyld för några år sedan blev jag sängliggandes i veckor och idag är jag redan ute och kan springa en lugn löprunda
Igår gjorde jag och killen färska vårrullar med dipp till middag. Himla mysigt att pyssla ihop sina vårrullar tillsammans och leka med smaker tycker jag
Finns det något mer New Yorkigt än pretzels. Nä, skulle inte tro det va. Tacka den italienska munken som på 600-talet uppfann pretzeln som en slags belöning för de barn som lärt sig sina psalmer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.