Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Marinera köttet på alla sidor. Värm upp såsen på en medeltemperatur i cirka 10 minuter. Grädda pannkanan på båda sidor och totalt sett i cirka 2 minuter eller tills pannkakan börjat att få en gyllenbrun färg
Igår var vi påRolfskök och åt en trevlig middag med Kevins gode vän som var i stan. Jag och Kevin valde två varmrätter som vi delade på, ena var såklart oxkinden med tryffel- och potatispuré och den andra var konfiterad fläsksida från Rocklunda gård med vitkål, ölkokt lök & rostad vitlök
Häll upp vetemjöl på en tallrik och smaka av med salt och peppar. Häll sedan upp ströbröd på en annan tallrik och kläck upp äggen i en skål/djup tallrik
Lägg laxen på kålen och krydda fisken med salt och peppar. Lägg upp kål och lax på tallrik, toppa med Imat fraiche, forellrom, strimlad purjolök och dill
Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor. Skär cornichonerna i tändsticksmala strimlor. Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvisp i en bunke
Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket. Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.