Ta ut glasen och fördela lakritssåsen över pannacottan och fyll sedan på medresten av pannacottan. Blir den för simmig så red av den medlite, lite maizena
Lemon Meringue-Kladdkaka. Så idag bakade jag en citronkladdkaka med vit choklad och mycket citronsmak och hade i lite frysta hallon för att få lite syra i kakan som sedan toppades med den söta marängkrämen
Smaka av de passerade hallonenmedmedflädersaften tills det är lagom sött. Häll upp den på ett smort bakplåtspapper, bred ut sockermassan med en stekspade så tunt som möjligt
1Frosting och topping200 g färskost 50 g smör, rumsvarmt 0,5 dl karamelliserad mjölk (+ 3 msk att ringla över kakan) kokos, rostad flingsalt färska hallon
Det blev en god brytning med lakritssåsen i pannacottan och de lite syrliga hallonen. Ta ut glasen och fördela lakritssåsen över pannacottan och fyll sedan på medresten av pannacottan
Smält smöret i en kastrull dra av från värmen och rör ihop med den vita chokladen tills den smälter. Kakan var väldigt saftig och den höll sig dessutom saftig i flera dagar i box med lock på
Nu när jag gjort min egen budapestbakelse, kan jag nästan inte köpa den på kafé mer, den gav absolut mersmak av att vilja baka igen och bjuda till sällskap, nyvispad "äkta" grädde ochinte grädde med bismak eller gammal grädde
Dekorera med färska hallon i mitten. Börja med att förbereda chokladskärvorna genom att smälta den vita chokladen över vattenbad eller försiktigt i micron (försiktigt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.