Dessutom är det här en efterrätt som till och med jag klarar av att göra. Kiwi, jordgubbar och banan ska det vara även om man enligt flera andras åsikter kan variera frukt och bär som används
1Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i rabarbern och låt sjuda i ca 5 minuter. 1Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör om. 1Servera krämen med mjölk och jordgubbar
Så jag passade på att köpa fina ullunderställ och ullsockor till barnen. Att vara bra klädd på vintern är verkligen otroligt viktigt och lager på lager med ett bra basunderställ håller en varm ordentligt
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Mycket krämigt ochgott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
(Egentligen ska det nog vara mineralvatten men det glömde jag i år och körde på fruktsoda istället, förstås så blev det en sötare variant men ändå gott
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.