Salta och peppra och pensla med soja. Servera med ris eller blomkålsris. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Gnid in filéerna med grillkrydda. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Servera med klyftpotatis och broccoli. Salta och peppra. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn. Tillsätt 2 tsk kinesisk soja och 1 msk dijonsenap. Strö 125 g knaperstekt bacon och 2 msk hackad gräslök över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.