Kantarellsås valde jag att testa min systers recept och den var såååå himla god, Dessutom var det himla kul att få enanledning att använda de Trattkantarellersom jag och dottern plockade och torkade tidigarei höstas
Nu är det ett nytt år igen snart och detta året somvarit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Som så ofta förut - middagen efter kvällsträningen behöver gå fort för då är man hungrig. Själv använder jag rysligt gärna vår nya sås från Fynbos Hot sweet and smokey som är så där precis lagom stark
Forma dem som strutar och fäst med häftapparat eller tejp. lördagar och söndagar brukade vi ha någon efterrätt och antingenchokladpuddingellerpersikohalvor med vispad grädde hörde till de vanligaste
Smält smöret ien kastrull. SE ÄVEN. Stöt saffranet med socker och blanda ner i degvätskan. Finfördelajästenien bunke och häll denfingerljumna degvätskan över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.