Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Igår bakade jag en mjuk kaka(Sockerfri och glutenfri) med smak av apelsin och choklad. Mixa ihop allt och häll ned i en smord sockerkaksform (Jag smörjer med smör/kokosfett och har lite mandelmjöl eller kokos istället för ströbröd)
Igår bakade jag en mjuk kaka(Sockerfri och glutenfrisockerkaka) med smak av apelsin och choklad. Mixa ihop allt och häll ned i en smord sockerkaksform (Jag smörjer med smör/kokosfett och har lite mandelmjöl eller kokos istället för ströbröd)
Jag och L lyxade till det med lite lättvispadgrädde och en klick sylt, sååååååå gott. I går så bakade jag en ljuvlig sockerkaka,receptet har jag fått av en bloggläsare Anders,den blev så där luftig och saftig som en sockerkakaska vara, jag fick även tips på andra varianter på sockerkakan, tigerkaka och mjuk pepparkaka,ska även baka dessa och lägga ut här på bloggen
Jag ville självklart baka den perfekta sockerkakan och efter några mindre lyckade försök experimenterade jag fram det här receptet som jag är riktigt nöjd med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.