Pastamedoxfiléi en krämigsås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såseninnan och sedan steka till köttet när pastan kokas precisinnanservering
Servera med kokt pasta och toppa med nötterna. Julen närmar sigmed stormsteg och jag gissar att många har fullt upp med julbak, godistillverkning och annat julstök
Lyft över pastanisåsen. Här kommer receptet på den pastarätten jag snackade om i fredags. Krydda torkade örter redan nu så smaken får hänga med och riktigt svettas ihop
Skruvad pastamed skåror som passar perfekt tillkrämigasåser. Jag gjorde en pastamed tanke att den skulle vara smakrik, krämig och champinjoner som en litenproteinkälla
Jätteenkelt, jättesnabbt att laga och riktigt gott. Lägg upp pastanmedsås på tallrikar och strö över den stekta squachen, toppa medlite extra soltorkad tomat, oliver och basilika
Medanpastan kokar svänger du ihop den underbart goda aromatiskasåsen som får extra smak och fyllighetmed massa umaminoter av sardellfilértillsammansmedcocktailtomaterna och vitlöken
Lyft över pastanisåsen. Koka upp vatten tillpastan och hetta upp en stekpanna till baconet. Krydda torkade örter redan nu så smaken får hänga med och riktigt svettas ihop
Lyft över pastanisåsen. Toppa medpersilja. Smaka av med salt och peppar. Rör ner balsamicoi bacon och löksåsen, tillsätt tomatpuré och kycklingfond, låt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.