Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Rör i osten, smakaav och tillsätt mer salt och peppar ifall det behövs. När köttsafterna börjar släppa från lövbiffen stänger du av plattan, häller i grädden, lägger på ett lock och låter det koka upp
Smakaavmed salt och ev mer currypasta. Skär fisken i stora tärningar och krydda dem med salt. Kan inte påstå att vår familj äter särskilt mycket fisk, jag skulle kunna tänka mig att äta fisk oftare än 1-2 ggr/vecka, och det konstiga är att trots att jag tycker att fisk kan räknas in i kategorin snabbmat så är det av någon outgrundlig anledning ruskigt svårt att få till mer fisk på menyn. Servera fiskgrytan med jasminris, cashewnötter och thaibasilika 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.