Snabb kycklinggryta med paprika och chili
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g pastaskruvar
  • 1900 g kycklinglårfilé
  • 12 msk smör + 1 msk rapsolja
  • 11 burk crème fraiche paprika chili
  • 11 msk kycklingfond
  • 11 msk majsstärkelse + ½ dl vatten
  • 14 salladslökar
  • 11 röd paprika
  • 1 salt, peppar
  • 1 kokta broccolibuketter
  • 1 persiljaKoka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Dela lårfiléerna i bitar. Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Lägg över dem i en traktörpanna. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp.
  • 1 Tillsätt skivade salladslökar och skivad röd paprika. Låt sjuda, cirka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokta pastaskruvar och broccolibuketter. Garnera med persilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.