1 persiljaKoka
pastan enligt anvisningar på förpackningen. Dela lårfiléerna i bitar. Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Lägg över dem i en traktörpanna. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp.
1 Tillsätt
skivade salladslökar och skivad röd paprika. Låt sjuda, cirka 10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokta pastaskruvar och broccolibuketter. Garnera med persilja.
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn rivet skal av 1 citron 1 msk saft av citron 600 g kycklinglårfilé 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk rosmarin 2 dl lätt crème fraiche 1 hönsbuljongtärning 200 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan
Servera med en klick creme fraiche ochmed valfritt tillbehör - Jag gjorde ugnsstekta potatisklyftor, rullad i flytande smör/rapsolja, vitpepper och flingsalt
Efter mountainbiketräning och fotbollsträning var det två hungriga barn som slog sig ner vid matbordet och glatt mumsade i sig denna goda ochsnabbfixade gryta
Hetta upp en stekpanna och fräs snabbt kycklingen i smör. Såsen med kokosmjölk, kryddfräst gul lök, lime ochchili får en riktigt obehaglig färg av garam masala, indisk kryddblandning
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 1200 g grillad paprika i olja. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikanoch bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Blanda den stekta kycklingen med strimlad paprika, skivad purjolök och grädde. Strimla kycklingen och lägg den i en skål tillsammans med olja, vitlök, chilisås, ingefära, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.