Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
1 form, ca 6-8 port. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Häll blåbären i en pajform. Strö över socker, vaniljsocker och potatismjöl och blanda runt så att alla bär täcks av sockerblandningen
Krämig blåbärspaj,. Krämig blåbärspaj. 5 september 2016, 22. 30. Hej på er. Denna pajen tar bara en halvtimme att slänga ihop från start till färdiggräddad, den blev min räddning i helgen när jag skulle bjuda på fika lite hastigt
Blåbärspaj. Det här med att baka glutenfritt är inte det lättaste alla gånger. Den här pajen såg helt misslyckad ut i ugnen, degen liksom smälte ut och det såg inte klokt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.