Vispa ägg och råsocker med elvispen. Sätt ugnen på 150°. Blanda dinkelmjöl, kakao och bakpulver. Vänd ner mjölblandningen i äggblandningen och även kesellan
Vispa smör, pärlsocker och farinsocker i en stor skål med elvisp på medelhastighet tills det är lätt och luftigt och skrapa längs sidorna på skålen en gång
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Sedan kan man självklart välja att toppa härligheten med tex frukt och/eller bär, kvarg, grädde, glass, kokos, nötter, jordnötssmör eller vad man nu tycker allra mest om
Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna. Krydda med salt, vitpeppar och vitlök mellan varven och lägg matfettet i klickar över potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.