Detta bakverk, som tagit oss med storm. Det bakas macarones som bara sjutton i de svenska hemmen. Kanske för att det är väldigt enkla att baka, ser avancerade ut, eller för att de passar in i vårt LCHF-tänk, som är riktigt hett
Forma ovala "korvar" och trä genom ett spett. åh det är lillgrabben som insjuknat. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra
Fick liknelsen imorse om att han måste vara en Superhjälte. Det hör inte till vanligheterna. har haft massa spännande saker på jobbet, och ibland är det inte alltid så lätt att få ihop pusslet, när mannen är på resande fot
Låt svalna och förvara i lufttät påse eller burk. Känns det igen. Eftersom jag gillar popcorn och jag gillar söt, så kändes det som om detta inte kunde bli särskilt fel
Varför inte duka upp en frukostbuffé till helgen, där dessa får utgöra en del, tillsammas med gott bröd, några sorters pålägg, ägg, juice…ställ fram några favoriter och njut ev en lång, härlig helgfrukost
Den andra bullan jag gjorde var typ en butterkaka med en "lime-twist". Den här bullen är inte så söt och eftersom jag använt ett kakaosmör och stora bitar av vitchoklad så blir det inte att det rinner ut någon choklad som riskerar att bli bränd
Man får sedan låta dem svalna o försiktigt lyfta över i en burk eller varför inte direkt på kakfatet - de blir lätt naggade i kanten då de är väldigt porösa
varenda. dethär. Det där är bara mer en fördelning av mått. Det jag skrivit ovanför är det minsta jag brukar laga, händer ofta att det ligger på det dubbla och räcker ändå bara till 2 portioner för mig
Ja precis, det är dom här. Jag har modifierat receptet ett par gånger och kommit fram till detta. Sätt ugnen på 120 grader varmluft, har du inte det på ugnen så får du grädda en plåt i taget. Koka vattnet och häll det över smöret så det smälter, blanda ihop allting i en skål ordentligt och dela upp på båda plåtarna, bred ut i ett jämt lager och grädda i ca 1 timme, öppna ugnsluckan med jämna mellanrum och släpp ut ångan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.