Smaksätt med kaviar, salt och peppar. Garnera med dillvippor. Hua, nu var det länge sedan jag skrev något, inte för jag inte lagat mat, god mat och mat i rättan tid, utan för
Bena ur fisken och blanda ihop samtliga ingredienser med en gaffel. (Använd en form med lösbar kant. Dela äggen, finhacka vitan och lägg undan till garnering
Rulla sedan skinkanoch lägg ut längs kanterna gör likadant med ost och tomat. Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill
Smörgåstårtan är väldigt saftig och garneringen med rostbiff i täten gör hela tårtan. Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen
Ta ett par msk av fyllningen och rör ut i gelatinet och rör ihop med resterande fyllning. Känns skönt att återigen ha tankat sig med en massa ny energi
Varm smörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.