1 löjromGör
skagenröran: Blanda majonnäs och crème fraîche med hackad dill, citronsaft. Smaka av med salt och peppar. Vänd sedan försiktigt ner räkorna.
1 Bred
ut skagenröra på första och andra lagret bröd.
1 Bred
ut crème fraîche- och majonnäs-blandningen på översta lagret.
1 Skär
avokado i tunna klyftor och citronen i tunna halvmåneformade skivor.
1 Garnera
med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom. Klart!
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad
Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Då håller smörgåstårtan ihop bättre och blir lättare att skära upp. Dags att lägga ihop smörgåstårtan. Bred krämen med färskost och majonnäs på och runt tårtan
Smaksätt med kaviar, salt och peppar. Garnera med dillvippor. Hua, nu var det länge sedan jag skrev något, inte för jag inte lagat mat, god mat och mat i rättan tid, utan för
Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.