Blanda dippulvret med creme fracihen. Vik över smördegen och platta till kanterna med en gaffel. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 10-15 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Servera med enbart en sallad eller också med potatisklyftor. Gör 4 fina paket ,tryck ihop och lägg dom i smord form med skarven nedåt,pensla till sist med uppvispat ägg
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Festlig maträtt med smördeg och fläskfilé. Smaka av med dijonsenap och peppar och låt koka ihop i någon minut, ta sedan av stekpannan från plattan och låt svalna lite
Inbakad fläskfilé brukar jag göra med jämna mellanrum. Gjorde en rejäl blandning med grädde, flytande crème fraîche och så färskosten som blev över från fredagen och hällde över potatisen
Vad skönt det är med lördag. men igår blev det en sanslöst GOD smördegsinbakad fläskfilé på landet. Vi har inte hunnit med så mycket matlagning i veckan, fullt upp minst sagt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.