Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg. Täck pajen med aluminiumfolie om den får för mycket färg
Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg. Täck pajen med aluminiumfolie om den får för mycket färg
Blanda färs med salt och peppar. Var noga med att försluta skarvarna så att osten inte sipprar ut. Rör ner ägg, rosmarin, citron, vitlök och havreblandningen
Igår kväll bakade jag och mamma små söta hallonpajer med vit choklad. Anledningen till att jag valde att göra ett pajskal istället för ett lock av pajdegen var att jag ville använda mina små fina pajformar med löstagbar kant
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Häll i tomat ochsmåkoka ihop på medelvärme. Fräs lök, vitlök och paprika lätt i ghee. Blanda ner kokt skivad okra, basilika, salt, peppar och citronsaft
Vispa samman äggen med grädde, salt och peppar. Bjud pajerna ljumma tillsammans med en sallad. Finfördela matfett och ost i mjölet till en grynig massa
Medan du väntar häller du upp strössel i olika småskålar. Sedan rullar du den i strössel och lägger sedan direkt in kakan i frysen så att den inte smälter medan du gör de andra
Vi hann iallafall umgås en stund med resterande "skivare" och avnjuta flera olika pajer och kräftor för de som gillar, jag åt en och sedan räkor istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.