40DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern
39DELNINGARDelaTweetaFölj. Enter your email address. Delivered by FeedBurner. Hej. Jag har haft förmånen att vara UF (Ung Företagsamhet) rådgivare till ett gäng entreprenöriella tjejer här under vintern
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat och ricotta
ca 500 g köttfärssåsnästan en hel förpackning canneloni75 g smör5 msk mjöl3,5 dl mjölk3,5 dl grädde2 dl ost (jag tog Norrglimt, fd Krutrök)Koka pastan i fyra minuter
Dela tomater och skinka i mindre bitar,. Blanda crème fraiche, purjolök, philadelphiaost, feta ost, mjölk, salt, peppar och 1 dl av prästosten till en smet , och tillsätt skinkan
Cannelonisar kan man fylla med mycket. Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarna med ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Den här cannelonin blev kanongod. Canneloni med kantareller och västerbottenost, 6 pers. Jag kan inte direkt skryta med att jag plockar eller ens hittar litervis med kantareller
Pasta och Pizza ⁄ ReceptCanneloni med skogschampinjoner och boursinost. Dags att göra canneloni. Det finns säkert en massa regler för hur det skall vara men det här bloggens Canneloni
Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten och med tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.