Skav med messmör och trattkantareller, mandelpotatis-quesadilla och lingonsirap
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram nötkött , t ex bog
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 dl trattkantareller
  • 3 dl grädde
  • 1 msk messmör
  • 2 tsk japansk soja
  • 0.5 msk viltfond
  • 1 msk smör
  • 1 nypa(or) enbär, krossade
  • 1 salt och peppar
  • 1 persilja
  • 2 st tunnbröd, mjukt , stora skivor runt
  • 1 dl lagrad ost , riven
  • 1 kg mandelpotatis
  • 1.5 dl mjölk , röd
  • 2 msk smör
  • 2 st äggula (or)
  • 1 muskot
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 dl lingon
  • 0.5 dl vit sirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.