1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt.
1 Blanda
räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche.
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1803 500 g räkor med skal. Så här gör du Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt
Smaka av skagenröran med lite salt, peppar och pressad citron. Skagenröran är nu klar att serveras. 2-3 stycken hela räkor till garnering. 750 gram oskalade räkor eller 1 pkt skalade i lag eller ca 3-4 dl frysta eller färska räkor utan skal
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.