Betyder ju inte att Kesella inte fungerar, det kan väl också vara degvätska antar jag, det är väl bara det att det kanske inte är som etthemligt vapen som verkligen ger de där superduperextrema superbullarna
För mig handlar det mer om att skapa en bra grund förett bra resultat. En dröm som ska förverkligas och bli till en verklighet, där allt ska bli så bra som möjligt
Det här var verkligen ett helt nytt sätt för oss att äta matjessill på men ack så god. Peppe gjorde en dagstripp till Malmö med jobbet för att beskåda nya truckar
Jag minns att jag brukade hänga på låset i de butiker där jag visste att den salufördes, köpa en färsk limpa, för att väl hemma dela den och frysa in den i lagom stora bitar förett enpersonshushåll
Japp, ni läste helt rätt, julen har nu packats ner och burits undan i det Mårtenssonska köket och lika mysigt som det alltid är att pynta tillförsta advent - lika skönt är det att få ner det
Jag tänkte därför dela med mig av ett par favoriter jag gjort under åren. Enligt mig en fantastisk kombination av smaker och perfekt tilljulen (och nyår med för den delen)
Förutom att du kan dela med dig av både skördad rabarber och kan dela din planta och ge till någon annan som vill ha en planta i sin trädgård finns etttilltips, för dig som inte riktigt vet vad du vill göra med all denna syrliga härlighet
Och detta med att ha kesella i degen är bara en myt (enligt experterna). Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – men jag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Med i våras fick jag tips om en ny variant av butternut, en med sortnamnet "Long de Nice" från Runåbergs fröer som skulle vara lämplig för nordligare breddgrader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.