Skär ett snitt längs kycklingenoch fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Bulgursallad. Kycklingmed pesto ochbulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. Lägg i en ugnssäker form och kör i mitten av ugnen ca 40 minuter. 500 g kycklingfilé
Är man inte så bra på att stycka hel kyckling kan man göra livet mycket enklare för sig med en rejäl köttsax, men egentligen är det inte så svårt om man bara tittar ungefär vart ben och leder går och försöker skära loss de bitar man vill ha
Blanda i den tärnade kycklingenoch ruccola, smaksätt med malen svartpeppar och örtsalt. Sallad är kanske inte det första man tänker på när man ska äta frukost men, när man ligger på låga kolhydrater så får man komma på andra lösningar för inte tråka ut sig med samma gamla mat ochmed en saftigt god sallad som denna så kan man inte annat än att bli glad
Lägg över kycklingfiléerna i en ugnsform och låt dem bli färdiga i ugnen tillsammans med jordärtskockorna, under den sista kvarten av tillagningstiden för jordärtskockorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.