salt och grovmalen svartpeppar. Platta ut köttskivorna med sidan på kniven eller med en köttklubba. Lyft upp dem ur pannan och tillsätt grädde, cremefraiche, buljong, senap, dragon, salt och peppar
Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Rårakor är alltid gott och idag blev det en variant med persilja. Lotten blandar och ger. Till det stuvad grönkål - med senap som en liten trevlig smakdetalj
För potatisen ska behålla skalet ochdärmed alla nyttigheter. Har sett recept och varianter på detta lite här och var, så det är inte bara jag som går igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.