dem inte för hårt, lite mer en färsk köttkorv. Goda stekta till risotto, till minestrone får de koka med 20 minuter och till olika italienska maträtter
Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Eller sprid ut köttet på en ugnsplåt. 500 g fläskkarré, kotlett, entrecote, kalkonkött eller kycklingkött. 0,5 dl matolja eller olivolja
Eftersom det nog är ganska omöjligt att hitta en salsiccia som inte innehåller vitlök eller lök skulle jag också rekommendera att byta korven mot skinka
Gurkmajonäs/gurksallad eller vad det nu kallas i affären är inte speciellt dyrt att köpa men är fullt av tillsatser, diverse färgämnen och annat så det är helt klart en vinst i att röra ihop den själv
Italienskkorvgryta – gör så här. Skiva under tiden korv och potatis. Lägg i korv och potatis. falukorv. 4 person(er) Ingredienser 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 400 g falukorv 600 g kokt potatis 4 marinerade soltorkade tomater 2 msk koncentrerad kycklingfond 4 dl vatten färsk basilika, grovhackad Till servering 0,5 dl pesto
1100 g italiensklantkorv, till exempel salsiccia med 78 % kötthalt. 1Dela brysselkålen i halvor och skär korven i mindre bitar. 1Lägg palsternacka, brysselkål, korv och pasta i buljongen
Det är ju så himla bekvämt och lättvindigt att svänga ihop när man har annat för sig och inte har lust eller tid att spendera hela dagen framför spisen
Ikväll var jag ensam till middagen och grillade ett par hemgjordakorvar. Jag åt korvarna på en skiva surdegsbröd med sallat och tomat och hemgjord bearnaise som jag gjorde till grillpremiären i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.