Strö över myntaoch hackad purjolök. Gott, friskt och fräscht. Salt och peppar. Pressa saften från en citron i skålen och tillsätt några matskedar god olja
Strö över myntaoch hackad purjolök. Gott, friskt och fräscht. Salt och peppar. Pressa saften från en citron i skålen och tillsätt några matskedar god olja
Skär bort skalet från melonen och tärna köttet i bitar (peta ut kärnorna). 115-20 blad mynta Rosta pinjenötterna i torr panna och låt svalna. 1Rör samman honung, olivolja och lime till en dressing. 1Vänd ner fetaost, melon ochmyntablad i dressingen
Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- ochblodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betor och vanlig appelsin och det blev god den med
Visserligen färdiga lammfärsbiffar från frysen, men de fick sällskap av en supergod och mycket passande sallad samt en getoströra som inte gick av för hackor
Bladen ser vi till att använda oss av ganska flitigt och denna gången hamnade dom alltså i glasen tillsammans med en bit vattenmelon, krossad is och andra godsaker
Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgrönt i salladen för dagen
Salladmed rädisor, myntaoch koriander. Att få njuta de små med lite smör och flingsalt dröjer ett tag så i väntan på egen skörd piffar vi upp köpe-rädisor medmyntaoch koriander från köksfönstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.