Vi går istället som två tosingar mot strömmen och bjuder er på ett riktigt lyckat pajexperiment, en tonfiskpaj som frun i köket svängde ihop efter bästa förmåga och kökstillgång förra veckan
Eftersom jag vanligtvis missar Malmöfestivalen får jag inte längre min årliga fix (och eftersom jag heller inte hänger så mycket på västkusten på somrarna där man kan köpa dem i kiosker som nattamat – hur grymt är inte det
Vänd ner hälften av räkorna och häll i det förgräddade pajskalet. Vispa samman ägg, kesella, ost, hackad chili, chipotlepasta, rökt paprikapulver och salt
Fräs vitkålen och löken i smör, utan att den tar färg. Jag gillar alla sorters kål och när vi grillade beer can chicken så gjorde jag en vitkålsgratäng till
Blanda ihop ägg och grädde, blanda ner västerbottenosten, lite salt och några nypor peppar. (Obs pajen "blåser upp sig" i ugnen, för att sedan sjunka ihop när du tar ut den)
I lördags lagade Håkan till en riktigt smarrig gratäng med sötpotatis, vanliga päror, rosmarin och fetaost, härliga smaker som tillsammans bjöd smaklökarna på en riktig festlig lördag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.