Så saftig och smakrik. Detta receptet kommer definitivt följa med mig många jular framöver. Det som gjorde just denna kakan så himla saftig var just för att jag hade i lingonsylt (som var gjord på lingon som jag plockade för några månader sedan dessutom)
Ja, det är jobbhelg denna helgen med. Man ska aldrig underskatta egentid med barnen, de behöver det. När jag frågade dottern vad hon ville göra så ville hon inte åka iväg någonstans, uan hon ville mysa med mamma i soffan och titta på Barbie-film
Pensla längderna medäggvitan. Ja, då tar det med andra ord sin start idag. Längtar ni efter jul nu, har ni bivit slagna av den där berömda julstämningen än
Den är underbart god och väldigt saftig. Ja, jag inser ju att det var en evighet sedan jag bloggade senast, men herregud vad mycket det har varit med jobb, rättning och betygssättning
6 Ställ in kakan i nedre delen av ugnen i exakt 19 ½ minut (beror på ugn)7 Ta ut och låt svalna helt8 Sikta över florsocker när den är helt kall9 Servera med grädde och bär, klart
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.