I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Blomkålspizza har jag funderat på att testa länge. Blomkålspizza(botten). Jag hade tomatpuré, parmaskinka, salami, rödlök, mozzarella, riven pizzaost och oregano
Fyllningen på en pizza är ju oftast riktigt bra ur LCHF-synvinkel. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Bred ut på ett bakplåtspapper till en fin rund pizza from bred ut tomatsås & toppa med skivade champinjoner, riven ost, skivad mozzarella med mera eller vad man nu vill ha på
Här är receptet på en god mättandepizzabotten, ätes med fördel barfota. Degen blir lite kladdig och är svår att kavla ut, men jag hoppade kavlen och formade en pizzabotten med slickepotten istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.