För ett tag sedan gjorde jag en rundpizza till lunch som jag tyckte blev så otroligt god så igår testade jag att använda samma pizzadeg till en långpanna
I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Blomkålspizza har jag funderat på att testa länge. Blomkålspizza(botten). Jag hade tomatpuré, parmaskinka, salami, rödlök, mozzarella, riven pizzaost och oregano
Bred ut på ett bakplåtspapper till en fin rundpizza from bred ut tomatsås & toppa med skivade champinjoner, riven ost, skivad mozzarella med mera eller vad man nu vill ha på
Undviker du kolhydrater eller annars bara vill testa olika pizzabotten är detta ett recept för dig. Klart att det inte är som vanligt pizzabotten med jäst och mjöl, men ett bra substitut i alla fall
Här är receptet på en god mättandepizzabotten, ätes med fördel barfota. Degen blir lite kladdig och är svår att kavla ut, men jag hoppade kavlen och formade en pizzabotten med slickepotten istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.