Skiva upp rostbiffenoch lägg ner i såsen. Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Potatisgratäng med rostbiffoch broccoli. Rostbiffen blev mör och fin, men den var fruktansvärt salt. Ett impulsköp i butiken i veckan var färdigt marinerad rostbiff
Skala och skiva potatisarna tunt. Kärna ur och tärna paprikorna. Ansa och strimla purjolöken. Fräs lök, paprikor och spenat blankt och smidigt, se till så att all vätska från spenaten kokar bort
Skala potatisen och skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.