Skala rödbetorna. Skär dem i klyftor och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Ostkräm. Fördela rödbetor och ostkräm på 4 assietter. 500 g färska rödbetor
Tvätta rödbetorna och dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela i tallrikar. Rödbetormed fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnorna med lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan. 600g färska rödbetor
Rödbetor, färdigkokta. Rotselleri med smör till bakningen. Bulgur med ev smaksättning. Ett lite annorlunda inlägg, lite tips och inspiration förhoppningsvis
Placera det rostade ovanpå, strö över tofu och kapris. Men, här förfars ingen mat, så rödbetorna åkte in i ugnen tillsammans med lök och morötter samt rikligt med finhackad vitlök i någon timme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.