Rostad pumpa med brysselkål och brynt mandelsmör - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ⅕ kg pumpa t ex hokkaidopumpa
  • 1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche
  • rivet skal av 1 citron
  • 100 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt
  • 50 g hackad mandel
  • 300 g brysselkål
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1⅕ kg pumpa t ex hokkaidopumpa 1 dl Arla Köket® ekologisk crème fraiche rivet skal av 1 citron 100 g Arla® Svenskt Smör ekologiskt 50 g hackad mandel 300 g brysselkål

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.