Maj månad råvara i samarbete Robertsonloves Sweden är löjrom. Hur passar då Robertson chardonnay till smørrebrød, som annars kanske mest förknippas med öl
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertsonloves Sweden. I glaset serveras den halvsöta, fruktiga Robertson Chardonay, som fungerar mycket väl till salladens örtiga dressing, och till fetastes sälta
April månads råvara i Robertsonloves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. Robertson Chardonnays fruktiga smak gifter sig slutligen fint med sältan och syran i maten
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Lax med fetaost och örter. 2015-09-04, 19. 42. Gårdagens lunch bestod av laxfilé med ett träcke av fetaost och örter som serverades tillsammans med ugnsrostad potatis och sallad
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Idag mår jag lite bättre från dunderförkylningen. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.