Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Påskägg till barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Mycket fräscht och gott tillden mjuka varma potatisen. Vi var lediga och hade tiden att låta potatisen gå i ugnen vilken jag rekommenderar framför att micra – det blir mycket godare gräddat i ugn än att köra i micron
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecake med passionsfrukt och lime. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och rör ner dem i kastrullen tills de smälter
Receptet på päronen hittar du här. Det är kul att Sverige är värdland för ett så välkänt evangemang men hemma hos oss brukar den här dagen gå relativt obemärkt
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.