Underbart, nu tinar det med raketfart. Stora sjöar här och var. Hamburgare med bröd (Hanna kvällsjobb). Ja, två av fem kvällspass avklarade, imorgon tredje och sen de två sista i helgen
Mitt senaste favorit bjudmat är dessa räkorna i ugn med fetaost. Mycket jag förknippar med jul är också att bjuda hem vänner och familj på mat och annat gott
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. Såsen puttrar sakta medans pastan kokar. Under tiden hettar du upp en stekpanna och fräser på finhackad purjolök, vitlök och soltorkade tomater i lite olja
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Simos specialtapas, crostini med tapenade och soltorkade tomater. Hänger ni med i hur jag menar. Bre på tapenade på varje crostini och lägg sedan på en soltorkad tomatslinga uppepå
eller tillhör du skaran som är lite rädda och inte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Lägg på ytterligare kavring och bred vanlig Philadelphiaost på det översta lagret och toppa med en liten bit romansallat, en färsk räka och två längder gräslök
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Jag vet faktiskt inte var jag fick idéen till den här öppna lasagnen, men en dag fanns den där i huvudet och jag var tvungen att testa den
Blev sugen på en krämig pastasås till tagliatelleoch tänkte ost- och skinksås. Med cambozola, stora bitar av rökt skinka, röd paprika, lök ochchampinjoner i en sås på grädde och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.