Receptpå goda blåbärsbars med citron kardemumma ochlite vårspatt. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptetpå dessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
Nu när ni har fått veta lite om gårdagens musikupplevelse går jag raskt vidare till dagens recept. Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen i melodierna passar bättre till originalspråket, men jag tycker också att de två tidigare artisterna som jag sett spela rollen som fantomen gjorde det lite bättre
Ofta när man går på tävlingsdiet eller av någon anledning vill vara lite striktare med maten, blir det lätt ganska smaklöst och tråkigt och man tröttnar snabbt på kanel och kardemumma i gröten
Jag har "turen" att ha ett väldigt flexibelt jobb och jag har lagt mitt schema så att jag kan åka hem på mina luncher i och med att vi måste hem och gå ut med hundarna
Med smak av Indien av Naresh Mehra, Dag Hermelin och Bruno Ehrs har fokus på nordindiska recept. Ett anpassat receptpå tikka masala från boken finns här
Att låta bladen torka i rumstemperatur har vi inte plats till så det blev att leta efter tipspå att torka bladen i ugnen och det hittade vi hos en bloggarkollega i ett annat kök, närmare bestämt Madeleine i Landleys kök
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.